Fotbaliştii Craiovei au atras atenţia echipelor mari! Alex Cicâldău şi Uroš Ćosić au oferte din Anglia, Spania şi Italia

0
115

Universitatea Craiova poate să dea mai multe tunuri financiare în această vară. Fotbalişti precum Alex Cicaldau, Uroš Ćosić sau Vali Mihăilă sunt în vizorul cluburilor puternice din Europa şi se pot vinde pe bani mulţi. Oltenii pot da un alt tun pe piaţa transferurilor după cel dat anul trecut, când oltenii l-au vândut pe Alex Mitrita în America pentru 8.000.000 $.

Alex Cicaldau, cel mai în formă jucător al Universităţii Craiova se află pe lista echipelor din Italia şi Anglia. Această veste nu vine întâmplător, olteanul în vârstă de 23 de ani se află în cea mai bună perioadă a carierei de fotbalist. În acest sezon este golgheterul oltenilor, marcând din postura de mijlocaş 16 goluri şi a oferit 8 pase decisive.

Presa din Anglia anunţă că fotbalistul este dorit de Carlo Ancelotti la  Everton şi este urmărit atent de scouterii echipei, iar în următoarea perioadă urmează să trimită o ofertă concretă. Pe fir a intrat şi Sampdoria, italienii sunt gata să plătească clauză de reziliere şi să obţină semnătura lui Alex Cicaldau.

  • 4.000.000 este cota de piaţă a lui Alex Cicaldau
  • 7.000.000 este clauză de reziliere
  • 1.000.000 este suma plătită de Craiova în schimbul fotbalistului

Uroš Ćosić, fundaşul în vârstă de 27 de ani, a avut evolutii bune de la venirea pe Ion Oblemenco. Sârbul  este în vizorul unei echipe din La Liga, Spaniolii îl urmăresc pe jucătorul oltenilor la televizor din cauza pandemiei cu COVID-19.

De-a lungul carierei, Ćosić a jucat la echipe puternice precum ȚSKA Moscova, Steaua Roșie Belgrad, Pescara, Frosinone, Empoli și AEK Atena.

  • 475.000 este pretul lui Cosic pe TransferMarket
  • 2 ani mai are contract fotbalistul cu Universitatea Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here