Probleme de lot pentru Universitatea Craiova înainte de meciul cu Chindia

0
344

Probleme extrem de mari pentru Cristnao Bergodi înainte de meciul cu Chindia Târgovişte. După ce s-au „rupt” fotbalişti importanţi precum Cicaldau şi Koljic, ghinionul Leilor continuă şi alte două piese importante, Bălaşa şi Ivanov s-au accidentat, iar Nicusor Bancu a ieşit pozitiv la testul de Coronavirus.
Bălaşa, Cicaldau şi Bancu erau convoncati la naţională după ce au fost remarcaţi de Mirel Radoi prin evoluţiile bune, dar din nefericire, fotbaliştii Universităţii vor pierde partidele Echipei Naţionale cu

Mihai Bălaşa a fost înlocuit la lotul echipei naţionale de fundaşul celor de la Sepsi, este vorba despre Bogdan Mitrea. Accidentarea lui Bălaşa a recidivat după ce se refăcuse şi a jucat ultimele minute din meciul precedent cu Mediaş.

Ceilalţi doi internaţionali ai Ştiinţei sunt indisponibili, Nicusor Bancu are coronavirus, iar Alex Cicaldau este accidentat.

„Alex Cicâldău a suferit o leziune musculară și va avea nevoie de aproximativ o săptămână pentru a fi recuperat complet”, au anunţat oficialii Universităţii Craiova.

Universitatea Craiova nu are fundaş central pentru meciul din această seară cu Chindia Târgovişte

Antrnorul Italian Cristiano Bergodi a rămas fără fundaş stânga după ce Bancu şi Vatajelu au fost depistat pozitiv la noul Coronavirus.

Antoni Ivanov lipseşte 30 de zile

Bulgarul nu a jucat prea mult în acest sezon, dar după accidentarea lui Cicaldau, părea să fie cea mai bună variantă pentru Bergodi. Mijlocaşul va fi indisponibil o lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here