„U“ Craiova – Chindia / N. Bancu conferinţă de presă înainte de partida cu Chindia Târgovişte

0
301

Nicusor Bancu, căpitanul Universităţii Craiova a vorbit la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Chindia Târgovişte, din etapa a 10 a Ligii 1.

Dâmboviţenii au pe bancă un antrenor oltean, care a antrenat-o pe ŞTIINŢA în trecut şi care cunoaşte spiritul din bănie, este vorba de Emil Sandoi. Prin urmare partida va fi foarte dificilă pentru Universitatea Craiova care o întâlneşte pe stadionul „Ion Oblemenco” pe Chindia Târgovişte. Meciul este programat vineri, de la 21:30.

Căpitanul Ştiinţei, Nicusor Bancu a afirmat că toţi colegii săi sunt motivaţi şi speră să câştige cele 3 puncte deşi îi aşteaptă o partidă extrem de dificilă ţinând cont că toate echipele care vin în Bănie joacă foarte organizat cu o tactică defensivă.
Liderul din vestiarul alb-albastrilor susţine că este foarte important ca Universitatea să reuşească să câştige cele 3 puncte, chiar dacă câştigă cu 1-0, scorul este mai puţin important. Dacă oltenii reuşesc să se impună în meciul de vineri, îşi asigură distanţa de 3 puncte avans contra candidatelor la titlu CFR Cluj şi FCSB.

Nicusor Bancu „Nu ne interesează scorul, doar cele 3 puncte”

„Va fi un meci dificil, toate echipele care ajung aici joacă la egal, foarte defensiv. Au un antrenor de la care eu am învăţat multe lucruri bune, dar de această dată vreau să îl „supăr” şi să câştigăm cele 3 puncte vineri.
A revenit şi Vladoiu şi până vineri sper să revină şi ceilalţi colegi pentru că avem nevoie să fim toţi apţi şi să dăm ce avem mai bun pe teren. Toţi jucătorii Universităţii se tem de acest virus şi nu ies în oraş, „nu facem mai nimic, stăm doar în casă.”, a spus Bancu la Conferinţa de presă

Olteanul a mai vorbit şi despre forma sa din ultima perioadă.

Am primit multe critici, am avut o perioadă mai puţin bună, dar m-am pregătit bine şi acest lucru s-a văzut prin evoluţiile mele din ultimele partide. S-a vorbit încontinuu despre mine şi am fost criticat. Mă bucur că am reuşit să le întorc criticile prin jocul meu.”

Craiova a prins aripi de când a venit Cristiano Bergodi la echipă.

Sperăm să avem cât mai multe victorii şi la final să ne bucurăm împreună cu suporterii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here