vineri, februarie 26, 2021

Transfer surpriză la Universitatea Craiova! Negocieri intense cu Valerică Găman

Must Read

Australian Open: Simona învinsă

Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams cu 2-0 în sferturile de finală ale Australian Open (6-3, 6-3),...

Locuință cuprinsă de foc. VEZI care a fost cauza incendiului

Incendiu în Slatina, acoperișul unei locuințe, bunurile și mai multe camere au luat foc. Incidentul a avut loc în...

Interviu Teodora Modan

În data de 27 ianuarie 2021, echipa „Gazeta Olteniei” a avut onoarea să o intervieveze pe Modan Teodora o...

Fostul jucător al Stiinței este tot mai aproape de o revenire în Bănie! Mihai Rotaru negociază intens cu fotbalistul pentru un contract valabil din sezonul următor. Nu ar fi o misiune imposbila, deoarece Valerică Găman a crescut cu sângele alb-albastru în suflet. Fotbalistul de 31 de ani s-ar plia perfect pe jocul oltenilor şi ar putea rezolva problemele din defensiva alb-albastrilor.

Un alt motiv pentru care Găman este tentat să accepte, ar fi că îşi doreşte să evolueze, după ce, fundaşul echipei Al Shabab nu a mai evoluat în nicio partidă din mai 2019.

Valerică Găman a mai evoluat în Bănie pentru FC U Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu. A jucat 90 de meciuri şi a înscris 3 goluri, iar după dezafilierea echipei alb-albastră, fundaşul a trecut pe la Dinamo Bucureşti unde a evoluat doar în 6 partide. În anul 2011, Găman s-a transferat la Astra Giurgiu, acolo a fost şi căpitanul echipei, unde a petrecut 5 ani şi a jucat în 126 de partide.

Nici în tricoul naţionalei nu a trecut neobservat. Pentru România U21 a strâns 16 selecţii şi a înscris 3 goluri, după care a făcut pasul rapid la echipa mare, unde are în prezent 14 selecţii şi a reuşit să înscrie un gol.

Fotbalistul s-a născut la Băileşti şi a crescut în Craiova. Mezinul familiei Găman a prins gustul şi plăcerea fotbalului la o vârstă fragedă, când a fost adus la CSS Unviersitatea Craiova de tatăl său. Primul antrenor al fundaşului din frumoasa carieră de fotbalist a fost Ştefan Bădele. Din prima clasă cu profil sportiv din cadrul Liceului Energetic Craiova a făcut parte şi Găman, unde era atent supravegheat de Ştefan Bădele. Acesta a avut o copilărie liniştită, dimineata şcoală, după masă antrenamente.

În scurt timp a ajuns căpitan la CSS Craiova, unde a fost rapid remarcat de oamenii lui Adrian Mititelu. În schimbul fotbalistului au fost oferite mingi de fotbal, un echipament de joc al echipei FC U Craiova şi o sumă de bani pentru diurna de formare. La echipa a doua, Primavera Craiova, a facut parte dintr-un lot care s-a dovedit valoros. A fost coleg cu jucători foarte buni, precum Silviu Lung jr, Ştefan Barboianu, Mihai Costea şi Sorin Bușu, fiind antrenaţi de Dragoş Bon, actualul antrenor secund de la Universitatea Craiova.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Australian Open: Simona învinsă

Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams cu 2-0 în sferturile de finală ale Australian Open (6-3, 6-3),...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -