Transfer surpriză la Universitatea Craiova! Negocieri intense cu Valerică Găman

0
118

Fostul jucător al Stiinței este tot mai aproape de o revenire în Bănie! Mihai Rotaru negociază intens cu fotbalistul pentru un contract valabil din sezonul următor. Nu ar fi o misiune imposbila, deoarece Valerică Găman a crescut cu sângele alb-albastru în suflet. Fotbalistul de 31 de ani s-ar plia perfect pe jocul oltenilor şi ar putea rezolva problemele din defensiva alb-albastrilor.

Un alt motiv pentru care Găman este tentat să accepte, ar fi că îşi doreşte să evolueze, după ce, fundaşul echipei Al Shabab nu a mai evoluat în nicio partidă din mai 2019.

Valerică Găman a mai evoluat în Bănie pentru FC U Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu. A jucat 90 de meciuri şi a înscris 3 goluri, iar după dezafilierea echipei alb-albastră, fundaşul a trecut pe la Dinamo Bucureşti unde a evoluat doar în 6 partide. În anul 2011, Găman s-a transferat la Astra Giurgiu, acolo a fost şi căpitanul echipei, unde a petrecut 5 ani şi a jucat în 126 de partide.

Nici în tricoul naţionalei nu a trecut neobservat. Pentru România U21 a strâns 16 selecţii şi a înscris 3 goluri, după care a făcut pasul rapid la echipa mare, unde are în prezent 14 selecţii şi a reuşit să înscrie un gol.

Fotbalistul s-a născut la Băileşti şi a crescut în Craiova. Mezinul familiei Găman a prins gustul şi plăcerea fotbalului la o vârstă fragedă, când a fost adus la CSS Unviersitatea Craiova de tatăl său. Primul antrenor al fundaşului din frumoasa carieră de fotbalist a fost Ştefan Bădele. Din prima clasă cu profil sportiv din cadrul Liceului Energetic Craiova a făcut parte şi Găman, unde era atent supravegheat de Ştefan Bădele. Acesta a avut o copilărie liniştită, dimineata şcoală, după masă antrenamente.

În scurt timp a ajuns căpitan la CSS Craiova, unde a fost rapid remarcat de oamenii lui Adrian Mititelu. În schimbul fotbalistului au fost oferite mingi de fotbal, un echipament de joc al echipei FC U Craiova şi o sumă de bani pentru diurna de formare. La echipa a doua, Primavera Craiova, a facut parte dintr-un lot care s-a dovedit valoros. A fost coleg cu jucători foarte buni, precum Silviu Lung jr, Ştefan Barboianu, Mihai Costea şi Sorin Bușu, fiind antrenaţi de Dragoş Bon, actualul antrenor secund de la Universitatea Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here