Rezultatele repartizării computerizate, Evaluare Națională 2020

0
105

Rezultatele repartizării computerizate se vor afișa în decursul zilei de azi pe site-ul edu.ro. Puteți să întrați pe site folosind următorul link: http://evaluare.edu.ro/.

Fișele cu opțiuni s-au completat în perioada 2-6 iulie de către absolvenți.

Joi, 9 iulie fișele au fost transmise de către unitățile de învățământ județene cât și cele din municipiul București la Centrul național de admitere astfel confirmându-se finalizarea operațiunii. Vineri se vor publica rezultatele din prima etapă a repartizării.

Rezultatele repartizării  computerizate pentru liceele militare au fost deja publicate. Ultima medie de admitere în cadrul liceelor miltare a fost 8.99.

Cum se face repartizarea pe licee:

Algoritmul repartizează elevii după medie în ordine descrescătoare, primul fiind cel cu nota cea mai mare.  Când un elev este repartizat se va lua în considerare media acestuia de admitere cât și prima opțiune care trebuie să fie validă, după care se verifică numărul de locuri rămase. În caz că mai sunt locuri elevul va fi considerat admis, dacă opțiunea nu este validă se trece la doua și așa mai departe.

În caz că la un elev nu sunt locuri la niciuna dintre variante acesta va rămâne nerepartizat, va trebui să participe la o altă sesiune organizată numai pentru locurile libere rămase din această sesiune.

Un număr mare de opțiuni înseamnă o șansă mai mare să fii repartizat la un liceu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here