Povestea lui Cosmin Gângioveanu, fostul fotbalist al echipei FC U Craiova

0
139

Cosmin Gângioveanu, fosta mare speranţă a lui FC Universitatea Craiova, echipă patronată de Adrian Mititelu, a povestit despre perioada petrecută la FC Universitatea Craiova.

După evoluţii foarte bune la Primavera Craiova, Cosmin a intrat în topul României fiind al 3-lea cel mai tânăr fotbalist din istorie care a debutat în prima ligă a României. A îmbrăcat pentru prima oară tricoul primei echipe a Universităţii Craiova la o vârsta fragedă de doar 15 ani şi 7 luni. Fostul jucător a petrecut 6 sezoane la FC Universitatea Craiova, fiind împrumutat timp de 6 luni la FC Vaslui în anul 2009.

După dezafilierea lui FC Universitatea Craiova, din 2011, tânărul fotbalist a fost dorit insistent la acea vreme de Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la FC Rapid Bcuresti. În Giuleşti a ajuns liber de contract şi a fost văzut din nou ca o viitoare stea a fotbalului, însă după doar 6 luni petrecute la alb vişinii, acesta a avut o singură apariţie, ceea ce l-a făcut să se gândească la retragere, deşi avea doar o vârsta fragedă de doar 22 de ani.

Gângioveanu s-a retras din fotbal şi a căzut în patima jocurilor de noroc, pierzând nopţile în cazinouri, dar şi sume importante de bani, aproximativ 100 de milioane de lei vechi pe noapte la blackjack, ruletă şi păcănele. În cei aproximativ 2 ani de zile pe care i-a petrecut în sălile jocurilor de noroc a pierdut toţi banii strânşi din fotbal, printre care şi un spaţiu comercial din Craiova şi un apartament situat în centrul Craiovei.

Familia a rămas alături de el şi l-a îndrumat spre o nouă viaţă, un nou început. A plecat în America, în marele oraş Los Angeles. A început o nouă carieră, aceea de instructor de fitness, unde a antrenat câţiva actori şi cântăreţi cunoscuţi, printre care şi Zac Efron, apoi pe agentul acestuia, dar şi din lumea muzicii pe Taylor Dayne, Demi Lovato şi mama acesteia.

Un nou pas în viaţă l-a făcut când, în paralel, a început să lucreze în domeniul imobiliar, unde preţul unei vânzări variază între 1,2 şi 3 milioane de dolari.

Cosmin Gângioveanu a bifat în cariera de fotbalist 89 de meciuri, reuşind să înscrie 6 goluri şi să ofere 8 pase de gol.

Pentru FC U Craiova a jucat 86 de meciuri şi a marcat 6 goluri, pentru FC Vaslui doar 2 meciuri, fiind împrumutat de olteni, iar ultima sa aventură a fost la Rapid Bucureşti unde a reuşit să evolueze doar într-o singură partidă. În tricoul naţionalei U21 a jucat 14 meciuri şi a înscris de 7 ori, fiind golgeterul reprezentativei de la acea vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here