Va reuşi Selly să schimbe învăţământul românesc?

0
139

Andrei Şelaru, celebrul vlogger, cunoscut pe YouTube drept Selly, a declarat recent că sistemul de învăţământ din România nu funcţionează aşa cum ar trebui şi ar fi gata să ajute sistemul pentru un viitor mai bun al tinerilor. Reacţiile nu au întârziat să apară, iar Daniel Funeriu l-a criticat dur pe Selly după ce a afirmat că învăţământul din România te pregăteşte pentru 1990, ci nu pentru 2020. Criticile lui Funeriu au declanşat un adevărat război pe internet, iar internauţii care îl susţin pe celebrul vlogger, după cum spun aceştia, Selly îi reprezintă pe majoritatea tinerilor, vor ca schimbările mult aşteptate să apară cât mai repede.

Andrei Şelaru a declarat că scopul său nu este să jignească sau să se certe cu nimeni, ci să găsească soluţiile cele mai bune pentru România. Misiunea nu ar fi una imposibilă deoarece este unul dintre cei mai influenţi oameni ai internetului. Are în spate o armată de oameni care îl urmăresc, peste 2,5 milioane. Selly este deranjat de replicile ministerului, iar videoclipul acestuia a avut ca scop să fie altfel interpretat. Oamenii care au ocupat funcţii importante în România s-au declarat indignaţi de felul în care Selly a reacţionat pe YouTube.

Influentul Selly nu renunţa la obiectivele sale şi urmează să acţioneze. În aceste zile s-a întâlnit cu mai mulţi oameni importanţi din sistemul privat de învăţământ pentru a pune la punct sistemul public, precum să implementeze sisteme care au avut un real succes în învăţământul privat.

Andrei Şelaru, cel mai de succes vlogger din România, este un tânăr în vârsta de 19 ani, născut în Craiova. Aventura sa pe YouTube a început în 2013. De curând a format o trupă muzicală numită 5Gang, ba chiar la sfârşitul anului trecut, acesta, împreună cu alţi vloggeri au reuşit să facă şi un film, numit 5Gang: Un altfel de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here