O șoferiță de BMW a produs un accident grav în Dâmbovița. A proiectat un VW direct într-un TIR

0
227

O șoferiță de BMW a produs un accident grav în Dâmbovița. A proiectat un VW direct într-un TIR

Accident grav pe Drumul Naţional 72, între Găeşti şi Târgovişte.

Două persoane au ajuns la spital după ce o şoferiţă, care conducea o maşina sport, nu ar fi păstrat distanţa de siguranţă şi a lovit violent autoturismul din faţa sa, proiectându-l într-un camion care venea din sens opus.

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina prinsă la mijloc în accident a fost complet distrusă.

Accidentul a avut loc în apropiere de intrarea în localitatea Viişoara. Şoferul camionului, un bărbat de 52 ani, din Prahova, se îndrepta către Târgovişte. Povesteşte că s-a trezit pur şi simplu cum o maşină de pe contrasens intră în vehiculul său.

Nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

Șoferul camionului: “A lovit altă maşină, mi l-a aruncat în față. BMW-ul ăla din spate, l-a lovit din spate şi l-a aruncat în faţa mea. A fost din scurt, el a fost oprit aici să facă stânga, doamna l-a lovit şi l-a aruncat în mine.”

La volanul maşinii sport se afla o tânără de 26 de ani, iar în faţa ei era un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani. Din fericire, cei răniţi au scăpat cu leziuni uşoare, care nu le-au pus viaţa în pericol.

Raluca Florescu, purt.cuv. IPJ Dâmboviţa: “Din primele cercetări, am constatat că o femeie în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autocamion şi cu un alt autoturism, din cauză că nu a adaptat viteza de mers.”

O femeie pasager din maşina sport, dar şi şoferul celuilalt autoturism au suferit răni ușoare, au fost preluaţi de echipajele de la ambulanţă şi transportaţi la spitalul din Târgovişte, pentru îngrijiri şi investigaţii.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs acest accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here