LAVINIA CRAIOVEANU – parlamentarul care incheie activitatea in Parlamentul României dupa primul mandat de senator

0
1727

LAVINIA CRAIOVEANU este unul dintre parlamentarii de DOLJ destul de vizibil in ultimii patru ani dar care nu s-a mai regasit pe listele partidului sau pentru urmatorul legislativ.

Consultand site-ul Senatului aflam ca doamna senator a initiat 108 propuneri legislative. Aceasta si a luat cuvantul de la tribuna parlamentului de 179 ori iar in comisiile din care a facut parte a avut in fiecare sedinta de Comisie multiple interventii, unele “cu scantei” in cei 4 ani de mandat in Senatul Romaniei.

Vicelider al grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, doamna Craioveanu a activat in cadrul:
Comisiei pentru muncă, familie şi protecţie socială, Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport, Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru coordonarea activităţilor parlamentare necesare pregătirii Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019, Grupurilor parlamentare de prietenie cu Franța și Liban si a fost Presedinta grupului parlamentar de prietenie cu Suedia.

În cei patru ani de mandat a susținut 7 declarații politice si a adresat Guvernului 5 interpelari (o interpelare pentru Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, trei către ministrul educației și cercetării și una ministrului lucrărilor publice, dezvoltării și administrației.)
Lavinia Craioveanu a menținut legătura cu societatea civilă cu alegatorii, prezentând, clarificând punctual și argumentat, activitățile și deciziile luate atât în studiourile de televiziune, cât și față în față cu oricine la cabinetul senatorial ori în cadrul dezbaterilor pe care le-a onorat cu prezența. A fost prezenta in peste 100 de emisiuni la posturile de televiziune naționale și locale, la zeci de transmisii în direct din Palatul Parlamentului

A organizat era insasi dezbateri si consultari in special cu cadre didactice din judetul DOLJ pe teme de educatie.
Nu pare de neglijat nici activitatea politica, fiind foarte vizibila in toate bataliile electorate, deloc putine in ultimii ani.

Un mandat interesant cu activitate bogata care naste firesc intrebarea daca Doljul a pierdut sau nu un parlamentar valoros…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here