Actorul Bogdan Stanoevici s-a stins din viață

0
277

Marți, actorul Bogdan Stanoevici a decedat la spital, în urma infectării cu Covid-19. Acesta avea 62 de ani.

Actorul era internat la secția ATI a spitalului Sfântul Pantelimon din Capitală, după ce în luna noiembrie a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Acesta a fost ministru pentru românii de pretutindeni în Guvernul Ponta și fost fost manager al Circului Metropolitan.  A fost una dintre persoanele care a criticat măsurile luate de autorități în timpul pandemiei de Covid-19, spre exemplu purtarea măștii. A dat explicații într-o conferință de presă de ce nu poartă mască de protecție, susținând că este sănătos.

Bogdan Stanoevici a interpretat numeroase roluri în filme cât și în teatru. Înainte de 1989 a jucat în: „Destinaţia Mahmudia”, „Noi, cei din linia întâi”, „Eu, tu, şi… Ovidiu”,  „Sania albastră”,  „Secretul lui Nemesis”, „Să mori rănit din dragoste de viaţă”, „François Villon – Poetul vagabond”.

În perioada 5 martie – 16 decembrie 2014 a fost delegat pentru Românii de Pretutindeni în Cabinetul Ponta III. La data de 16 ianuarie 2015, a devenit secretar de stat în Ministerul Culturii, funcție pe care a avut-o până în 29 decembrie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here