Inaugurarea Fantasy Park în Craiova de 1 Iunie

0
18

Primăria Craiova va inaugura sâmbătă, 1 Iunie, Fantasy Park, un parc tematic destinat atât adulților cât și copiilor. Cu ocazia Zilelor Municipiului, locuitorii Craiovei sunt invitați să exploreze noile alei frumos amenajate și să se bucure de diverse atracții, inclusiv un loc de joacă pentru copii și un sat al piticilor.

Proiectul, realizat cu fonduri europene de aproape 2 milioane de euro, a transformat o zonă insalubră și greu accesibilă din cauza mirosurilor neplăcute într-un spațiu de poveste. Fantasy Park este situat în zona Cornițoiu, la intrarea în cartierul Craiovița Nouă, cel mai mare cartier din municipiu.

„Zilele Craiovei aduc, în acest an, cele mai frumoase activități dedicate copiilor, dar și un nou spațiu de poveste – Fantasy Park, ce-și va deschide porțile pe 1 iunie 2024. Spectacole, ateliere interactive, concerte, expoziții, târg de handmade, ExpoFlora, Street Food Festival, dar și cea mai mare paradă cu și pentru copii fac parte din programul celei de-a XXVII-a ediții a Zilelor Municipiului Craiova. Garantăm că nu ați mai văzut un parc atât de frumos și de elegant. Căsuța de turtă dulce din Hansel și Gretel, căsuța piticilor, uriașul, pădurea Ghionoaiei, balauri, feți frumoși, zâne și alte atracții pentru toate vârstele”, a anunțat Primăria Craiova.

Fantasy Park oferă și o zonă dedicată părinților, cu terasă și o scenă pentru artiști locali. De asemenea, există o zonă specială pentru adolescenți, care include facilități de fitness, o terasă și un skate park.

Vă invităm să participați la inaugurare și să descoperiți toate atracțiile pe care Fantasy Park le are de oferit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here