S-a încheiat Adunarea Generală de la LPF! Când începe noul sezon şi ce se întâmplă cu echipele…

0
131

S-a terminat Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal. Cluburile au hotărât ce se întâmplă cu Play-out-ul, cu barajul de promovare în Liga 1, dar şi chestiuni legate de partea financiară.

După ce acest sezon s-a hotărât să fie încheiat pe teren, soarta lui Dinamo a fost decisă. Dinamo trebuie să joace 7 meciuri în 17 zile. Echipa antrenată de Gheorghe Mulțescu tremură în continuare şi este cu un picior să retrogradeze. Conform regulamentului, Dinamo poate evolua cu o pauză de 3 zile de la precedentul meci dacă joacă în oraşe diferite şi cu pauză de 48 de ore dacă joacă în acelaşi oraş. Câinii beneficiază de 3 zile în plus pentru a juca acest final de sezon.

In urmatoarele zile LPF asteaptă propunerile cluburilor pentru a încheia sezonul, dacă vor mai aparea si alte cazuri COVID-19

Sezonul următor începe pe 21 august!

Tot astăzi au stabilit şi chestiunile legate de partea financiară, aşa cum prevedea ordinea de zi, dar şi când va începe sezonul următor. Cluburile au decis ca noul sezon să înceapă pe 21 August, imediat după ce va avea loc barajul pentru promovarea în Liga 1. Barajul de promovare este programat Vineri, în aceasi zi cu starul noului sezon, iar echipa care câştigă vă fi programată să joace prima etapă luni, 24 August.

Toate aceste decizii trebuie aprobate de Comitetul Executiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here