Scandal în Liga 1! CFR Cluj acuzaţi de blat cu arbitrul Marius Avram

0
92

Scandal în Liga 1! După ce ultimele teste au ieşit negative pentru CFR Cluj, aceștia au un program de foc în următoarea perioadă după ce au primit aprobare şi pot juca ultimele meciuri. Prima partidă se joacă în această seară împotriva lui FC Botoşani, iar situaţia a degenerat în Liga 1 când au apărut multe zvonuri care vizează datorii uriaşe ale CFR-ului către arbitrul Marius Avram.

Vassaras a fost informat, dar a ignorat cazul!

 

Marius Avram a fost trimis în Gruia de Comisia Centrală a Arbitrilor la meciul din această seară dintre CFR Cluj şi FC Botoşani, deşi ar fi trebuit declarat incompatibil pentru a arbitra meciurile Ardelenilor. GSP au anunţat în premieră că au aflat un lucru extrem de important: Avram are de luat 130.000 de euro de la Clujeni.

Avram l-a împrumutat cu o sumă uluitoare pe unul dintre oficialii CFR-ului, este vorba de Mikloș Nagy, fostul asistent FIFA, care a fost coleg în arbitraj cu Marius Avram până în urmă cu 3 ani. Suma de 130.000 de euro încă nu i-a fost returnată arbitrului cu care CFR Cluj a fost aproape invincibilă în ultimii ani.

Anul 2017 a fost momentul în care Marius Avram i-a oferit suma de 130.000 de euro bunului său prieten Mikloș Nagy. Împrumutul apare chiar şi în declaraţia de avere a lui Marius Avram. Acesta l-a făcut public în decembrie 2019 când a fost angajat la Ministerul Economiei, în funcţia de consilier al lui Răzvan Pârjol.

CFR Cluj a fost aproape invincibilă în ultimi 3 ani cu Marius Avram la centru:

  • 13 meciuri
  • 8 victorii CFR
  • 4 remize
  • 1 înfrângere CFR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here