Dezvăluiri făcute de Gigi Becali „Nimeni de la CFR Cluj nu are COVID-19”

0
119

Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate că nimeni din echipa antrenată de Dan Petrescu nu are COVID-19. Patronul celor de la FCSB o vede favorită la titlu pe CFR Cluj, deoarece echipa clujenilor „umblă cu şmecherii”. Becali a primit vestea din interiorul vestiarului ardelenilor, l-au anuntat că toţi au fost depistaţi negativ la ultimul test COVID-19.

„Am primit informaţia că jucătorii de la CFR Cluj au primit în masă rezultate negative la ultimul test. Informaţia am primit-o chiar de la un jucător al CFR-ului, este vorba de Chipciu. MM a discutat cu Chipciu azi, iar afirmaţia a fost făcută chiar de jucătorul CFR-ului”,  a dezvăluit Becali

Reacţia finanţatorului vine după ce, azi, CFR a anunţat că au ajuns la pragul de 11 infectaţi cu coronavirus, printre care şi Dan Petrescu.

„Ce contează dacă are Petrescu coronavirus? Păi joacă el? Dacă jucătorii sunt bine, trebuie să se joace campionatul. Chipciu mi-a zis că majoritatea jucătorilor sunt bine după ultimul test care a ieşit negativ”, a mai spus Finanţatorul FCSB-ului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here