Transfer de titlu pentru Universitatea Craiova! Gabi Tamaș aproape sa semneze.

0
103

Transfer pentru titlu! Gabi Tamaş, în vârstă de 36 de ani, aproape să semneze cu Universitatea Craiova pentru a aduce titlul în Bănie. Fundaşul a fost surprins în Centru Vechi din Craiova, unde se simţea extrem de relaxat şi părea deja că îi place oraşul după ce a fost văzut două zile la rând pe strazile Craiovei.

Transferul fundaşului are şanse mari să se concretizeze. Unul din avantajele principale ale lui Gabi Tamaş, dacă se transferă, este că poate să devină campion cu Craiova, care mai are doar 3 etape până la un succes istoric. Cu puţin timp înainte de pandemie, fotbalistul a vorbit foarte frumos despre atmosfera de pe Stadionul Ion Oblemenco şi a declarat că orice fotbalist şi-ar dori să joace acolo. Un alt avantaj este cel financiar. Mihai Rotaru este un patron generos, iar salariile fotbaliştilor săi nu sunt unele mici.

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, doreşte să aducă în echipă un fundaş cu experienţă, iar Tamaş pare să fie varianta ideală. Nu este prima dată când Craiova discută cu agentul fotbalistului pentru un transfer. În iarnă, Tamaş a refuzat să plece de la Astra şi a dorit să rămână până la finalul contractului care a expirat în această vară.

După despărţirea de Astra Giurgiu s-a vorbit mult despre un transfer la Dinamo Bucureşti, echipă aflată în cea mai mare criză de la înființarea clubului, iar cu un buget redus, Câinii nu au putut să îi satisfacă pretențiile financiare ale experimentatului jucător. Agentul fotbalistului a confirmat că cele două părţi nu s-au înţeles deoarece Gabi Tamaş a cerut o primă de instalare destul de consistentă.

În cursa pentru semnătura fostului internaţional român a intrat şi rivala dinamoviştilor, Rapid Bucuresti, care a afirmat prin Daniel Pancu că şi-l doresc pe Gabi Tamaş foarte mult.

Pe lângă transferul lui Gabi Tamaş, Universitatea Craiova negociază pentru semnătura unui alt fundaş experimentat. Marius Constantin are şanse mari să ajungă la echipa oltenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here