Meciul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj cu spectatori !?

0
110

Cea mai mare dorinţă a oltenilor este ca la ora începerii partidei dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj este să se poate juca cu fanii în tribună, iar stadionul să fie arhi-plin.

După cum au afirmat oameni din stafful Universităţii, fani, dar şi opinia publică, ar fi un adevărat spectacol în tribuna, creat în special de Peluza Nord şi arena „Ion Oblemenco”, care are nu mai puţin de 30.000 de locuri; arena ar fi cu siguranţă plină, iar biletele ar fi epuizate cu câteva zile înaintea partidei.

Imaginaţi-vă infernul pentru CFR Cluj şi un al 12-lea jucător pentru Universitatea Craiova, care ar fi încurajaţi necondiţionat pe ozn-ul din bănie de catre fani, aşa cum au făcut-o la fiecare meci jucat pe teren propriu. Scenariul nu este unul SF, iar fanii aşteaptă ca autorităţile să organizeze o zonă special amenajată, după modelul arădenilor din partida UTA Arad – Turris Turnu Măgurele, unde peste 500 de fani au susţinut echipa şi au trăit meciul ca şi cum ar fi fost prezenti pe stadion.

Universitatea Craiova are şanse reale la titlu, după ce a fost suficient de puternică şi a reuşit să câştige toate meciurile de la venirea excepţionalului antrenor Cristiano Bergodi. Printre aceste meciuri se enumeră şi victoria cu CFR Cluj, împotriva contracandidatei la titlu, în care oltenii s-au impus cu scorul de 2-3, într-un meci făcut perfect de alb-albastrii.

Până la acel meci, Craiova mai are de disputat câteva partide şi primul pas trebuie făcut chiar în faţa FCSB -ului, unde oltenii nu au reuşit să se impună în ultimele 20 de meciuri directe cu aceştia. Nici cu ambiţia fostului antrenor al alb-albastrilor, Victor Piturca, nu a reuşit să câştige, cu toate că la acea vreme se vorbea intens despre un duel direct între Piturca şi Becali, patronul FCSB, care comandă din loja schimbările din timpul meciului dar şi primul unsprezece trimis în teren. Echipa ros-albastrilor nu mai are nici o şansă la titlu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here