Andrei Ivan s-a rupt şi ratează meciul de foc cu FCSB

0
134

Andrei Ivan s-a accidentat uşor la ultimul antrenament al oltenilor şi va rata marele derbi cu FCSB.

Atacantul Universităţii Craiova a postat pe Instagramul personal în urmă cu câteva momente, o poză la picior, în care se observă ca are probleme la piciorul drept. La poză Andrei Ivan a adăugat şi un mesaj care a întristat suporterii alb-albastrilor, cu mesajul “Recovery”.

Ivan este un jucător extrem de important pentru olteni, ar fi început pardida de duminca cu siguranţă ca titular. Această veste îi va da multe bătăi de cap antrenorului italian, Cristiano Bergodi, care se baza foarte mult pe calităţile defensive ale jucătorului şi totodată, în flancul drept era extrem de ager, ajutandu-l foarte mult pe tânărul Valdoiu.

Supărarea fanilor este mare deoarece mizau pe evoluţia şi ambita lui Ivan care doreşte să demonstreze că este un fotbalist cu adevărat de națională şi să intre din nou în atenţia selecţionerului Mirel Radoi pentru o nouă convocare. Se ştie deja faptul că Mirel îl apreciază mult pe jucătorul oltean, după ce a fost folosit titular în majoritatea partidelor de la Europeanul de tineret “under u21”. Antrenorul Mirel Radoi l-a preferat pe Ivan în locul „vedetelor” din echipa patronată de Gigi Becali.

Varinte pentru înlocuirea nouarului din bănie ar fi brazilianul Gustavo, Cristi Barbut sau poate o surpriză a italianului pe care nu o anticipează nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here