Final de foc în Liga 2. UTA – TURRIS 3-4, dupa un meci fabulos

0
124

Final de foc pentru promovarea în Liga 1. Turris T. Măgurele câştigă dramatic meciul cu UTA Arad, cu scorul de 3-4 în etapa a doua din Play-Off-ul ligii secunde a României. Antrenorul oaspeţilor, Erik Lincar, s-a declarat recent foarte încântat de jocul echipei sale, o echipă modestă, care face performanţă. După victoria importantă cu Farul Constanta, Turris reuşeşte victoria în deplasare la liderul din liga 2. Echipa patronată de Liviu Dragnea rămâne la doar un punct în spatele liderului, cu un meci mai mult jucat decât aceştia. Încă din primul an în liga secundă, Turris este văzută revelaţia sezonului, după un parcurs aproape perfect.

Primarul din Arad a amenajat un loc special în Piața Avram Iancu şi în Parcul Regina Maria, unde fanii pot urmări această partidă extrem de importantă. Cei 500 de fani care au fost prezenţi în cele două locaţii, au păstrat distanţa şi au trăit meciul foarte intens, mai ales la golul de 1-0, atunci când UTA a reuşit să deschidă scorul. Fanii au scandat şi şi-au susţinut echipa ca şi cum s-ar fi aflat pe stadion.

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA Arad, extrem de supărat de modul în care au abordat jucătorii săi ultima partidă jucată în Play-off. UTA Arad rămâne în continuare liderul ligii a doua, dar toate echipele din Play-off îşi doresc promovarea, asadar, lupta nu va fi uşoară.

„Dezamăgirea mea mare e că nu am mai avut acea siguranță defensivă”, a spus Balint la finalul meciului.

Strigăte disperate în Liga 2 ale echipelor din Play-off. Pe finalul sezonului, cu doar 3 etape rămase, antrnorii pun presiune pe arbitrii şi au afirmat mai mulţi că, acest final trebuie să se joace pe teren, nu de unii arbitrii care fac jocurile unor oameni influenţi din fotbal.

Clasament liga 2

1. UTA Arad – 25 PCT
2. Turris T. Măgurele – 24 PCT
3. CS Mioveni – 21 PCT
4. FC Argeş – 20 PCT
5. Rapid București – 20 PCT
6. Petrolul Ploiești – 19 PCT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here