Vezi cine câştigă campionatul şi ce se întâmplă cu meciul Astra – Craiova. UEFA a lămurit totul

0
132

Claudiu Popă, avocatul clubului Astra Giurgu a lămurit situaţia meciului dintre Astra şi Craiova. Avocatul a dezvăluit faptul că UEFA a raspuns solicitării LPF, iar situaţia a fost lămurită.

LPF a trimis o solicitare la UEFA în care întreabă cum trebuie procedat cu meciurile dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova, dar şi dintre FCSB şi ASTRA. Aceste două meciuri nu pot fi jucate până pe data de 3 august, atunci când este data limită pentru anunţarea echipelor care vor participa în Champions League şi Europa League.

UEFA face lumină! A dat undă verde pentru disputarea meciurilor după 3 august. UEFA a explicat cum este posibil acest lucru şi care sunt condiţiile:

Partidele restante se pot juca după 3 august doar dacă meciul de luni seara dintre Craiova şi CFR Cluj nu se termină la egalitate. Dacă acest aspect este îndeplinit, România are o campioană indiferent de rezultatul meciului restant, dintre Astra şi Craiova. Aceste decizi au fost impuse pentru că trebuie anunţate echipele calificate în Champions League şi Europa League înainte de 3 august.

Luni seară după meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, FRF şi LPF sunt obligate să anunțe echipele care participă în cupele europene.
[ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here