Australian Open: Simona învinsă

0
280

Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams cu 2-0 în sferturile de finală ale Australian Open (6-3, 6-3), după un meci care a durat 1 oră și 21 de minute.

Rezumatul meciului

11.38 Serena Williams (39 de ani, numărul 11 WTA) a câștigat cu 2-0 meciul din sferturile de finală de la Australian Open împotriva Simonei Halep (29 de ani, numărul 2 WTA).

Jucătoarea americană a obținut 6-3 în ambele seturi, după un meci pe care l-a controlat în totalitate.

Serena s-a dovedit, încă o dată, prea puternică pentru Simona, care nu a dat dovadă de prea mult curaj și nu a riscat nimic pe parcursul confruntării.

Serena Williams o conduce în acest moment cu 10-2 pe Simona Halep în meciurile directe.

10.00 A început meciul dintre Simona Halep și Serena Williams, în sferturile de finală ale Australian Open. Este a douăsprezecea confruntare dintre aceste jucătoare.

Serena Williams va juca în semifinale împotriva numărului 3 WTA, Naomi Osaka.

Williams conduce acum cu 10-2 în întâlnirile cu Halep, ultima victorie a româncei, scor 6-2, 6-2, a fost cea din finala turneului de la Wimbledon, din 2019.

În acelaşi an, cele două jucătoare au jucat şi la Australian Open, când Williams a câştigat în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-4, în optimile de finală.

Prima confruntare dintre cele două a avut loc în 2011, la Wimbledon. Serena avea atunci 30 de ani și era numărul 25 mondial, în timp ce Simona, la 20 de ani, ocupa locul 56 mondial.

Cu privire la meciul din sferturi, contra americancei Serena Williams, Halep a fost clară: ″E cea mai bună!″⁣.

″E întotdeauna dificil să mă gândesc la un meci cu Serena, dar am experienţă, am foarte multe meciuri contra ei … voi încerca să mă bucur de joc şi să încerc să dau tot ce pot pe teren, pentru că o poţi învinge pe Serena doar dacă faci cel mai bun joc al tău″⁣, a declarat românca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here