Premierul Ludovic Orban a anunțat condițiile în care se va începe anul școlar

0
112

Miercuri, premierul României, Ludovic Orban a anunțat că purtarea măștii la școală va fi obligatorie în unitățile de învățământ unde cursurile vor începe în mod normal și toate școlile trebuie să fie dotate cu dispensere de dezinfectant.

„Pentru începerea școlii se vor face o serie de demersuri, care sunt în acest moment în derulare pe fiecare direcție de acțiune care a fost stabilită. A fost constituit un comitet care pregătește începerea școlii. În funcție de modul de deschidere a anului școlar se vor lua măsuri specifice. La școlile unde se vor începe cursurile în mod normal va fi necesar portul măștii atât pentru cadrele didactice cât și pentru elevi și personalul auxiliar. Unde se va putea se vor pune panouri de plexiglas pentru a se reduce contactul fizic. Deasemenea toate unitățile școlare vor trebui să fie echipate cu substanțe dezinfectante, care să fie la dispoziția elevilor și al profesorilor”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul a anunțat că școlile vor începe pe data de 14 septembrie și o să se facă în codiții care să țină cont de situația epidemiologică.

[ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here