Petrecerile dintre ani interzise

0
227

Petrecerile din noaptea de Revelion strict interzise în acest an. Petrecăreții nu s-au lăsat mai prejos și au închiriat cabane și vile pentru a sărbătorii trecerea dintre ani alături de familie și prieteni.

Autoritățile trag un semnal de alarmă, chiar dacă nu pot intra în locuințe pot acorda amenzi pentru tulburarea ordinii publice. Această amendă este cuprinsă între 500 și 2.500 de lei pentru participanți iar proprietarul, în cazul în care este vorba de o locuință închiriată riscă o amendă de până la 10.000 de lei.

Singura variantă acceptată de autorități este închirierea unei locuințe doar pentru membrii familiei. De asemenea nici restaurantele nu pot organiza petreceri.

Localurile funcționează și în interior doar în zonele cu incidența de 1,5 la mia de locuitori, la capacitate de 50% și în județele în care incidența este cuprinsă între 1,5 și 3 la mia de locuitori, la capacitate de 30%.

Patronii cer prelungirea programului de Revelion până la ora 1 noapte, cu respectarea regulilor, nu mai mult de 6 persoane la o masă, distanță între mese de 2 m și este interzis dansul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here