Ce se întâmplă cu Liga 1. Burleanu face anunţul „Nu se mai poate continua”

0
113

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat astăzi că Liga 1 este în pericol de a nu se putea încheia pe teren. Motivul este numărul de infectări cu coronavirus ale jucătorilor din Liga 1.

„Noi ne-am dorit să se dispute compietitia, iar câştigătorul să fie desemnat pe teren. În acest moment am îndoieli că acest lucru se mai poate întâmpla tindand cont de cazurile de COVID-19 care cresc de la zi la zi. Am avut o discuţie cu secretarul general adjunct al UEFA. Noi ştim foarte bine că la nivelul UEFA nu se poate negocia”, a vorbit Răzvan Burleanu, prezedintele FRF.

Burleanul a discutat la evenimentul de prezentare a echipamentului de la lotul olimpic al României pentru Jocurile Olimpice de la Tokio şi despre LPF, pe care ia criticat în câteva rânduri.

„Am solicitat, în nenumărate rânduri, Ligii Profesioniste de Fotbal şi cluburilor din Liga 1 să se organizeze o adunare generală şi să hotărască scenariile pentru toate situaţiile care se pot întâmpla. În acest moment avem o incertitudine, nu ştim exact ce să facem, nimeni nu ştie ce echipă va fi campioană dacă se opreşte campionatul sau cine merge în cupele europene. O altă hotărâre trebuie să se ia în legătură cu echipele care vor retrograda. Aceste lucruri trebuie decise de LPF şi de cluburi. Ei trebuie să decidă acest lucru”, a mai declarat Răzvan Burleanu

Multe cluburi din Liga 1 riscă amenzi uriaşe pentru faptul că nu au respectat protocolul medical impus.

Răzvan Burleanu a fost prezent la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani. Astăzi a fost prezentat echipamentul echipei olimice pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here