Top 5 cele mai bune seriale de acțiune de pe Netflix

0
159

Primul pe listă se află:

1. Prison Break (2005-2017)

Acțiunea se învârte în jurul poveștii unui bărbat încarcerat și condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu a comis-o. Fratele acestuia o să îi vină în ajutor elaborând un plan complex de al salva de la pedeapsa capitală.

După părerea mea este un serial genial, care te ține în priză ore bune. Merită vizionat!

2. The 100 (2014-2020)

Acțiunea are loc după 97 de ani de la un război nuclear devastator care a distrus mare parte a vieții de pe Pământ. Singurii supraviețuitori au fost locuitorii unor stații spațiale aflate pe orbita Pământului. Stațiile spațiale s-au unit pentru a forma o structură masivă numit „Arca”. Resursele sunt limitate și toate infracțiunile sunt pedepsite cu moartea. 100 de locuitori cu vârste sub 18 ani, condamnați la ceea ce ar fi fost infracțiuni relativ minore pe Pământul din urmă cu 100 de ani, sunt considerați acum „neglijabili” și sunt trimiși într-o misiune de testare a condițiilor de viață de pe Pământ.

 

3. Jessica Jones (2015-2019) 

Jessica Jones este o femeie super-puternică care a avut o scurtă carieră de super-erou până la un incident în care ticălosul Kilgrave a determinat-o să omoare pe cineva. După acel incident, ea a devenit investigator privat. Când Kilgrave reapare, Jessica trebuie să se ridice pentru a-l opri.

Este un serial potrivit fanilor Marvel.

 

4. The Umbrella Academy (2019- )

Academia Umbrella este amplasată într-un univers în care 43 de femei din întreaga lume nasc simultan la 1 octombrie 1989, în ciuda faptului că niciuna dintre ele nu a dat semne de sarcină până când a început travaliul. Șapte dintre copii sunt adoptați de excentricul miliardar Sir Reginald Hargreeves și transformați într-o echipă de super-eroi pe care o numește „Academia Umbrela”. Hargreeves le oferă copiilor mai degrabă numere decât nume, dar în cele din urmă sunt numite de mama lor robot, Grace, ca Luther, Diego, Allison, Klaus, Five, Ben și Vanya. În timp ce pune șase dintre copiii săi să lucreze în lupta împotriva criminalității, Reginald o ține pe Vanya departe de activitățile fraților săi, deoarece ea nu demonstrează nicio putere proprie.

5. Stranger Things (2016- )

Stranger Things se află în orașul fictiv rural Hawkins, la începutul anilor 1980. Laboratorul Național Hawkins din apropiere efectuează aparent cercetări științifice pentru Departamentul de Energie al Statelor Unite, dar face în secret experimente în ceea ce privește paranormalul și supranaturalul, inclusiv cele care implică subiecți umani testați. În mod involuntar, ei au creat un portal către o dimensiune alternativă, „Upside Down”. Influența Upside Down începe să-i afecteze pe locuitorii necunoscători ai lui Hawkins în moduri dezastruoase.

Acestea ar fi 5 cele mai bune seriale de acțiune de pe Netflix, perfecte pentru o seară alături de prietenii cei mai apropiați și un bol mare de popcorn.

Vizionare Plăcută!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here