Mihai Rotaru vrea campionatul în următorul sezonul! Trei transferuri costisitoare la U Craiova

0
102

Viitorul, principala sursă de jucători din Liga 1: Universitatea Craiova transferă alţi trei fotbalişti de la Gică Hagi

După un sezon excelent în care Universitatea Craiova s-a luptat pentru titlu până în ultima etapă, Mihai Rotaru, finanţatorul echipei, încearcă să întărească echipa pentru sezonul următor şi urmează să dea 3 tunuri pe piaţa transferurilor.

După ce jucători crescuţi de Gică Hagi precum Alex Băluţă, Alex Cicâldău şi Alex Mitriță au confirmat în tricoul Alb-Albastru, Mihai Rotaru îşi încearcă din nou norocul cu jucători crescuţi de Regele fotbalului românesc şi încearcă să transfere alţi trei fotbalişti de la Viitorul.

Din primele informaţii se pare că Cristiano Bergodi, antrenorul Universităţii Craiova şi-a dat acordul cu privire la transferul lui Alexandru Mâţan, Virgil Ghiţă şi George Ganea de la Viitorul Constanţa.

Aceste transferuri l-ar pune pe Mihai Rotaru să bage mâna adânc în buzunar, fotbaliştii Viitorului valorează nu mai puţin de 2,3 milioane de euro, conform Transfermarket.

  • Alexandru Mâţan, fotbalistul în vârstă de 20 de ani, are o cotă interesantă, doar 550.000 de euro, iar oltenenii ar putea avea un avantaj după transferul atacantului, deoarece este eligibil pentru regula U21. Acest transfer se poate concretiza repede, fiindcă Valentin Mihăilă este în proporti de 80% ca şi vândut, iar conducerea Craiovei caută urgent soluţii.
  • Virgil Ghiţă are 22 de ani, iar cota lui este una destul de mare, ţinând cont de nivelul Ligii 1, nu mai puţin de 1.2 milioane de euro. Craiova nu caută soluţii ieftine, iar transferul lui Ghiţă sună destul de bine, după ce Oltenii au avut probleme mari în apărare în sezoanele trecute. Craiova este gata să rezolve aceste probleme prin aducerea lui Virgil Ghiţă la echiipa.
  • George Ganea, în vârstă de 21 de ani, este cotat la 550.000 de euro. Atacantul este văzut unul dintre cei mai de prespectiva tineri români, iar Universitatea Craiova caută un atacant valoros pentru a se lupta cu Elvir Koljic pentru postul de titular în atac. Internaţionalul de tineret al Viitorului este însă o ţintă neclară pentru Olteni, având în vedere faptul că pe lista Universităţii se află şi Tudorie de la Voluntari.

[ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here