Bogdan Vintila demis. Gigi Becali pregătește revenirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB

0
125

Echipa FCSB-ului vine să joace derby-ul cu Universitatea Craiova mai motivată ca niciodată. Dacă nu bat în Bănie, ros-albastrii riscă să piardă participarea în cupele europene. Gigi Becali pune presiune pe jucătorii săi, după ce a pierdut lupta pentru titlu şi are toate şansele să nu se califice nici în cupele europene.

„Trebuie să fim siguri de calificarea în cupele europene şi să batem pe Craiova ca să luăm avans faţă de Botoşani”, a declarat Gigi Becali.

În urmă cu câteva momente, Ros-albastrii s-au calificat în finala cupei României, după ce au învins pe Dinamo Bucureşti cu scorul general de 4-0.

După meciul din cupă, FCSB l-a demis pe antrenorul Bogdan Vintilă, iar finanţatorul FCSB pare să fi ales în cine îşi va pune toate speranţele. Fostul secund al lui Reghecampf, Toni Petrea, pare să fie cea mai accesibilă variantă. După această decizie analiştii şi-au pus o singură întrebare: „Poate, prin acest scenariu, Gigi Becali să pregătească venirea lui Laurenţiu Reghecampf?”.

Reghe ar putea reveni la FCSB la finalul acestui sezon, când ar putea găsi o soluţie de a-şi rezilia contractul cu arabii de la Al-Wasl.

Această veste a luat amploare după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că Toni Petrea nu mai face parte din staff-ul său, iar Basarab Panduru îi va lua locul de antrenor secund al echipei Al-Wasl.

Toate vocile din fotbal spun că Toni Petrea este favorit să preia banca FCSB-ului chiar dacă Gigi Becali a anunţat cu puţin timp în urmă că şi Mihai Pintilii este în cărţi pentru acest post.

Toni Petrila nu este singurul din staff-ul lui Reghecamf care va ajunge la echipa patronată de Gigi Becali. Thomas Neubert, preparatorul fizic, a semnat deja un contract cu FCSB.

După toate aceste zvonuri din presă, Gigi Becali, întrebat despre o posibilă revenire a lui Reghecampf la cârma FCSB-ului, a negat revenirea acestuia în sezonul acesta, dar nu şi în următor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here