Accident DEZASTRUOS pe Centura de Nord a Craiovei. Șoferul ar fi vrut să se sinucidă

0
91

Accident DEZASTRUOS pe Centura de Nord a Craiovei. Șoferul ar fi vrut să se sinucidă

Un tânăr de 25 de ani a produs un grav accident pe Centura de Nord a Craiovei, în dimineața acestei zile,  în urma căruia două persoane au murit, printre care si o fetița de numai 6 ani! 

Un grav accident  s-a produs in apropiere de Craiova, pe Centura de Nord, provocat de un tânăr de 25 de ani care a vrut sa-si pună capăt zilelor.

În  urma cercetărilor polițiștii au stabilit ca tânărul a pătruns pe contrasens, nu în urma unei manevre greșite ci intenționat, astfel a lovit frontal un autoturism  în care se afla o întreagă familie din Motru.

În urma teribilului accident, trei persoane au murit, printre acestea o fetița de numai șase ani, de asemenea si tatăl fetiței, bărbatul de 41 de ani nu a mai avut nicio șansă. Femeia in vârsta de 34 de ani care îi însoțea  în autoturism a fost transportată  de urgența la spital pentru îngrijiri medicale.

Printre victime se numără și tânărul teribilist în  vârstă de 25 de ani din localitatea Ghercești județul Dolj care a lovit frontal autoturismul familiei din Motru.

În  urma investigațiilor polițiștii au descoperit un bilet de adio in care tânărul  susține ca nu mai dorește  să trăiască  deoarece se certase cu iubita. Potrivit apropiaților tânărului, acesta ar mai fi avut astfel de intenții tot pe fondul neînțelegerilor cu iubita.

În urma cercetărilor, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare  corporală din culpă, dosar ce urmează sa fie înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. În continuare se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor  în  care s-a produs accidentul, cercetările continuând sub aspectul infracțiunii de omor calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here