Caz șocant! Un cadru medical din Craiova a murit, în urma infectării cu Covid-19

0
151

Caz șocant! Un cadru medical a murit, în urma infectării cu Covid-19, la un spital din Craiova

Un asistent medical din cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova, în vârstă de 46 ani, a decedat din cauza noului virus. Colegii acestuia au făcut anunțul in mediul virtual, în speranța că vor trage un semnal de alarmă pentru cetățeni, cu privire la pericolul cauzat de acest virus.

„Noi, cadrele medicale de la Clinica 2 Psihiatrie Craiova, îl vom duce pe ultimul drum pe colegul nostru, asistent Florin Cazacu, o persoană foarte implicată, dedicat în ceea ce făcea si tot timpul prezent la datorie. Chiar dacă acesta a luptat cu temutul inamic, Covid-19, până în ultima clipă, și a pierdut lupta, noi promitem că nu vom pierde războiul. Vrem să rămânem uniți si să luptăm cu toate mijlocele posibile pentru a învinge, în cele din urmă. Chiar dacă in presă apar tot felul de speculații menite să distorsioneze adevărata față a virusului, noi vrem să ne păstrăm rațiunea și să tratăm totul cu seriozitate. Vrem ca sacrificiul colegului nostru să nu fi fost în zadar! Facem apel la toți cetățenii României, să ia în serios această problemă, să se protejeze și să evite spațiile aglomerate. Virusul există și distruge vieți! Transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, au transmis colegii asistentului Florin Cazacu în mediul online.

De asemenea, Federaţia Hipocrat şi Sindicatul Unimedical au transmis mesaje familiei cadrului medical răpus de Covid-19. Acestea țin să menționeze faptul că asistentul medical a prezentat o formă gravă a bolii, chiar dacă nu suferea de alte afecțiuni.

Purtatorii de cuvânt ai celor două sindicate afirma faptul că atât soţia cât şi cei doi copii ai decedatului au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

De asemenea, se menționează faptul că în cadrul clinicii unde a lucrat asistentul medical nu a fost confirmat până acum nici un caz de Coronavirus, nici printre cadrele medicale, nici printre pacienți.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here