Mamaia – concert Puya cu 500 de persoane întrerupt de polițiști. Vezi cum s-a terminat!

0
143

Mamaia – concert Puya cu 500 de persoane întrerupt de polițiști. Vezi cum s-a terminat!

Polițiștii au amendat clubul Loft din Mamaia, după ce aici a avut loc un concert Puya, cu peste 500 de persoane. Aceștia s-au sesizat după ce live-uri și poze au fost distribuite în mediul online.

În urma materialelor distribuite, autoritățile din Constanța au efectuat cercetări la fața locului, la clubul Loft din Mamaia. Aici, între orele 19.00-19.30, a avut loc o petrecere unde Puya a fost solist principal. De asemenea, mai mult de 500 de petrecăreți au luat parte la eveniment, contrar directivelor legale.

Fost prezentator TV, Răzvan Botezatu, a distribuit in mediul virtual, înregistrări video în direct, de la locul petrecerii.

Conform art. 65 lit. l) din Legea 55/2020, s-au aplicat amenzi de peste 10.000 de lei. După legile în vigoare, acest tip de evenimente sunt permise în spațiul liber doar cu purtarea măștii de protecție, cu participarea a maximum 500 de persoane care au asigurate locuri pe scaune, cu o distanță de minimum 2 metri între ele. Ziua precedentă, pe o plajă din Năvodari, organizatorul concertului „Dor de mare” a fost sancționat cu o amendă de 35.000 de lei, din cauză că nu a respectat normele legale cu privire la răspândirea noului virus. De asemenea, scena nu respecta modelul impus de autorități.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here