Reparațiile de pe strada Râului din Craiova au reînceput

0
131

Firma ce se ocupa de modernizarea străzii Râului a început lucrările la gurile de canal. Încă din anul 2016 se fac reparații la acestă stradă în fiecare an. Firma care se ocupă de reparații este Tel Drum SA care s-a ocupat încă de la început de reparații. Acest proiect este finanțat de fondurile europene cu o sumă de peste 10 milioane de euro.

În fiecare an această arteră a orașului este distrusă chiar dacă se fac reparații. Asfaltul este cârpit și găurile sunt astupate dar de fiecare dată apar crăpături pe carosabil. În urmă cu o săptămână lucrările au reînceput, asfaltul din jurul gurilor de canal a fost dat la o parte datorită faptului că devenise un real pericol pentru șoferi și va urma să se toarne un alt strat de asfalt. Lucrările au fost semnalizate cu balize , astfel s-au remarcat o mulțime de reparații de care are nevoie drumul. Oamenii speră că în acest an lucrările vor fi făcute mult mai bine astfel încât să nu mai fie nevoie de reparații în fiecare an și asfaltul să cedeze la doar câteva luni după ce a fost turnat.

O altă stradă cu probleme din Municipiul Craiova este strada Constantin Brâncoveanu din Craiovița Nouă.  Lucrările au început în urmă cu câteva săptămâni, bordurile au fost îndepărtate după care muncitorii s-au făcut invizibili, lăsând strada un adevărat șantier. Șanțul, pe care l-au lăsat bordurile, avariază autoturismele. Cetățenii au cerut justificări din partea primăriei, pe care le-au și primit.

Reprezentanții primăriei au comunicat că procesul de modernizare a acestora se va face de două echipe diferite de muncitori și totul depinde de cum se organizează constructorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here