Nemaiîntâlnit! Un elev din Bănie a picat Bacalaureatul chiar dacă a luat 10 la Limba și Literatura Romană cât și la Anatomie

0
108

Un elev din Craiova, care a avut în acest an examenul maturității, a picat bac-ul, în ciuda faptului că acesta a luat nota 10 la Limba și Literatura Română cât și la proba la alegere, deoarece nu a reușit să obțină minim nota cinci la matematică. Tânărul era înscris la Liceul „Traian Vuia” din Craiova. La acest liceu, 7 elevi din cei 25 ai clasei de Matematică-Informatică au fost respinși datorită notei sub 5 la matematică.

Băiatul a obținut înițial nota 4,6 dar după ce a făcut contestație nota acestuia a scăzut la 3,6. Pentru a promova examenul de Bacalaureat trebuie să ai minim nota 5 la toate probele scrise și minim media 6 în Bac.

Acesta face parte din promoția 2020 și este singurul din liceu care a obținut nota maximă la Limba și literatura română, deasemenea este și singurul candidat de la el din liceu care a obținut nota 10 la proba la alegere Biologie-Anatomie.

Elevul provenea dintr-o clasă cu filieră teoretică, pe profil de matematică-informatică, intensiv informatică. La proba de competențe digitale acesta a obținut calificativul de AVANSAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here