Stire SOCANTA! OMS a facut anuntul: „Nu vom scapa de coronavirus”

0
100

Nu mai puţin de 13 milioane de oameni au fost depistaţi pozitivi cu COVID 19, în întreaga lume, iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii a făcut un anunţ şocant şi cât se poate de serios: Sunt foarte mici şansele că virusul să dispară.

De la venirea acestui virus până în prezent s-au vindecat aproape 8 milioane de persoane, iar în stare gravă mai sunt doar 60.000 de persoane în întreaga lume.

Dacă în Europa lucrurile sunt ţinute sub control, în Statele Unite au stat extrem de rău, iar aceştia au doborât un record negativ cu adevărat impresionant, în doar 24h s-au infectat peste 63.000 de oameni. Unul dintre cele mai responsabile roluri le au cei care se ocupă de centrele mobile de testare deschise în toată ţara, dar în special cei din statele cele mai afectate de virusul COVID 19. În Miami, oamenii aşteaptă ore întregi pentru a fi testaţi, iar după efectuarea testului, o treime din ei sunt depistaţi pozitiv. Cu toate acestea situaţia nu-l sperie pe Ron DeSantis, guvernatorul Floridei, care susţine că în toamnă se vor redeschide şcolile, deoarece, din moment ce oamenii pot merge la Supermarket, aceştia pot să se ducă cu siguranţă şi la şcoală.

În fiecare zi în Florida sunt depistaţi pozitiv peste 10.000 de oameni, iar Anthony Fauci, epidemiologul de la Casa Alba, susţine că guvernul s-a grăbit când a luat decizia de a redeschide economia.

State precum Texas, Virginia de Vest, Utah şi Missouri îşi depăşesc recordurile de infectaţi pe zi ce trece. Doar în America sunt înregistrate peste 3 milioane de cazuri de COVID 19.

Oameni importanţi din Tulsa şi Oklahoma susţin că această situaţie este datorată lui Donald Trump. Autorităţile locale sunt de părere că mitingurile organizate de Preşedinte este unul dintre principalele motive pentru infectarea unui număr atât de mare de persoane.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here