Copilă prinsă sub un monument funerar

0
122

O copilă de 9 ani din Botoșani a fost strivită de un monument funerar, aceasta se zbate între viață și moarte. Fetița se află în acest moment în comă la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași.

Întâmplarea a avut loc în cimitirul din Roșiori, copilul se afla cu familia în cimitir cu ocazia Adormirii Maicii Domnului. Deși aceasta era supravegheată, s-a pierdut printre morminte. La un moment dat mama acesteia i-a auzit țipătul și un sunt puternic. Imediat femeia s-a speriat și după ce a făcut câțiva pași și-a văzut fetița sub un monument funerar.

Mama speriată și-a scos copilul care era inconștient și plin de sânge de sub bucățile de granit după care a apelat la numărul de urgență 112. În scurt timp un echipaj s-a făcut văzut la fața locului. Cadrele medicale i-au acordat primul ajutor după care a fost transportată la Pediatrie.

Din cauza traumatismelor craniene, fetița a fost transportată la Iași acolo a fost supusă mai multor investigații pentru a se vedea gravitatea traumatismelor. Medicii spun că micuța și-ar putea revenii deoarece starea ei este stabilă.
[ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here