Noua prognoză meteo în Oltenia până la finalul lunii

0
117

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza pentru Oltenia în perioada 17 – 30 august, cât și pentru munte și  mare.

Oltenia

Vremea va fi foarte călduroasă în cea mai mare parte a intervalului de prognoză. Media valorilor maxime va fi de 30 sau 32 de grade celsius, cu excepția zilelor de 19 și 20 august când va scădea la 28 de grade. Aversele vor fi prezente în intervalul 18-20 august, iar în restul perioadei pe arii restrânse și cu o probabilitate mai mare în data de 24 august.

Munte

Nu sunt prognozate variații mari în regimul temperaturilor până la finalul lunii. Valorile maxime vor fi de 18-20 de grade celsius iar cele minime în jur de 11 grade. În perioada 18-21 august instabilitatea atmosferică va fi mult mai accentuată, cât și în jurul datei de 24 august când aversele își vor face simțită prezența.

Mare

Până la data de 21 august atmosfera va intra într-un proces de încălzire și vor crește treptat până la pragul de 30-31 de grade. Nu vor fi variații semnificative, iar la finalul lunii august vremea va fi mai călduroasă iar media temperaturilor vor fi de 30 de grade. Regimul pluviometric se va menține deficitar. Vor fi prezente ploi de scurtă durată posibil în jurul datei de 20 august.
[ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here