Coronavirus închide iar Europa. VEZI unde se vor impune restricții

0
86

În ultimele 24h la nivel global s-a înregistrat cea mai mare creștere a numărului de cazuri, peste 294.000 de noi infectări potrivit OMS, datorită acestui lucru noi restricții vor fi impuse.

Viena a pus Croația pe lista cu țărilor cu risc după ce în weekend Regatul Unit a pus Franța pe lista roșie.  În Italia cluburile în aer liber vor fi închise iar grecii deja simt efectele închiderii localurilor după ora 12. În Mikonos, persoanele nu țin cont de nicio regulă de distanțare socială și foarte puține persoane poartă mască de protecție.

În Barcelona barurile și cluburile nu primesc deloc clienți. Acestă situație va rămâne așa până la data de 22 august, cel puțin. În Spania cluburile de noapte sunt închise de la începutul lunii martie iar pierderile resimțite de patroni sunt de aproape 60 milioane de euro.

Pe șoselele europene dinspre Croația este foarte mare aglomerație, după ce Austria a inclus Croația pe lista roșie. Mai mulți austrieci și-au scurtat vacanțele și s-au întors acasă.

Începând de azi cine vine din Croați și intră în Austria trebuie să efectueze un test pentru Covid-19 pe propria cheltuială și să intre în carantină două săptămâni.
[ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here