ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! Declarația președintelui României în ceea ce privește anul școlar și alegerile locale

0
117

Miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Klaus Iohannis a abordat mai multe teme de discuție printre care alegerile locale, începutul noului an școlar și evoluția epidemiei de coronavirus pe teritoriul României.

Din nefericire miercuri un nou record de îmbolnăviri a fost atins cât și un număr semnificativ de decese. Eliminarea unor restricții îi îngrijorează pe oameni deoarece o dată cu sezonul rece se va putea ajunge la o dublă epidemie, atât de Covid-19 cât și de gripă.

Școlile și-au deschis porțile în acest an, dar unele unități de învățământ nu au beneficiat de resursele necesare încât desfășurarea orelor să se facă în bune condiții. În următoarele două săptămâni de școală se va face o evaluare și să se prezinte vulnerabilitățile și soluțiile care se vor putea lua.

În ceea ce privește alegerile locale, șeful statului îi îndeamnă pe cetățeni să meargă la urne în data de 27 septembrie, iar votul nostru decide cum se vor schimba localitățile. În privința alegerilor nu se pune problema amânării acestora iar lucrurile vor fi bine organizate.

Președintele a fost întrebat cu privire la impunerea de noi restricții, iar acesta a declarat că în acest moment nu sunt prevăzute noi restricții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here