Un angajat de la serviciile funerare care pregătea sicriul lui Maradona a deschis capacul și și-a făcut un selfie.

0
235

Un angajat de la serviciile funerare care pregătea sicriul lui Maradona a deschis capacul și și-a făcut un selfie.

Un angajat de la serviciile funerare Sepelios Piner a deschis capacul sicriului și și-a făcut o fotografie, pe care a și postat-o pe rețelele sociale, anunță presa locală. Imaginea revoltătoare a scandalizat opinia publică și a făcut înconjurul lumii.

Diego Molina e bărbatul care a deschis capacul sicriului, a făcut poze și le-a postat pe rețelele sociale. Oamenii au fost oripilați, mai ales că semnul pe care-l făcea era că „totul e ok”. „Diego Molina este ticălosul care a făcut o fotografie lângă sicriul lui Diego Maradona.

Pentru amintirea amicului meu nu mă voi odihni până nu va plăti pentru o astfel de exagerare”, a scris Matias Morla, avocatul și prietenul apropiat al lui Maradona.

„Tatăl meu are 75 de ani și plânge, eu plâng și fratele meu la fel, suntem foarte afectați”, a spus Matías Picón, managerul firmei de pompe funebre.

„Nu este angajat aici, ne-a ajutat doar să ridicăm sicriul, care cântărește foarte mult. Familia a ales un sicriu de cedru, foarte greu de transportat. Acestui bolnav, altfel nu-i putem spune, i-am zis să nu facă nicio poză”, a spus patronul, plângând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here