Vezi ipostaza în care a apărut Lady Gaga pe străzile din Malibu

0
116

Lady Gaga, una dintre cele mai renumite vedete internaționale, continuă să ne șocheze cu nonconformismul ei. Cântăreața nu a ținut niciodată cont de tendințe și se imbracă după bunul său plac.

Zilele acestea, Lady Gaga a fost surprinsă de paparazzi. Aceștia au fotografiat-o atunci când a ieșit la cumpărături alături de actualul său iubit, Michael Polansky. Totul s-a petrecut în Malibu, iar vedeta surprinde din nou prin aspectul foarte lejer pe care l-a adoptat de această dată.

Vedeta în vârstă de 34 de ani, a purtat o pereche de pantaloni scurți, în nuanțe de roșu si alb împreună cu o bluza sport, de culoare gri. Mai mult de atât, cântăreața și-a asortat la acest outfit o mască într-o nuanță de roz.

Lady Gaga și Michael Polansky au comandat mâncare la un restaurant local, iar paparazzii i-au urmarit fix atunci când se îndreptau spre mașina aflată în parcarea restaurantului.

Cei doi și-au confirmat pe Instagram relația, în februarie, imediat după Super Bowl.

Lady Gaga a anunțat că va amâna pentru vara anului 2021 turneul Chromatica Ball prin care urma să-și prezinte cel de-al șaselea album, din cauza pandemiei de coronavirus.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here