Focar de COVID-19 la cea mai mare fabrică din țară

0
109

În ultima perioadă, în presă se vehicula un zvon privind un număr foarte mare de infectări la Uzina Dacia. Aceasta se presupunea că a devenit un focar, dar aceste speculații au fost distruse după ce prefectul, Emanuel Soare a venit cu un comunicat, în urma ședinței de joi cu reprezentanții fabricii.

Numărul persoanelor infectate cu Covid-19 înregistrate la Uzinele Dacia de la Mioveni, nu este unul foarte îngrijorător, potrivit spuselor prefectului Județului Argeș, Emanuel Soare. Acesta a apreciat competențele conducerii uzinei Dacia privind verificarea permanentă și a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului.

Prefectul a declarat că au fost stabilite  modalități mult mai eficiente  a măsurilor de prevenire, care trebuie respectate atât în interiorul fabricii cât și în exteriorul acesteia, în spațiile în care se muncitorii sunt transportați astfel se evită aglomerația și se păstrează distanța regulamentară.

În acest moment la nivelul județului Argeș s-au înregistrat 1.653 de cazuri de infectări cu noul coronavirus încă de la începutul pandemiei în România. În acest moment 392 de pacienți sunt internați, dintre aceștia 17 se află la terapie intensivă. Numărul deceselor a ajuns la 77.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here