România se afla în zona portocalie privind numărul de infectări cu Coronavirus. Vezi ce înseamna asta

0
105

Numărul de cazuri de Covid-19 este în continuă creștere la nivel global. Numărul persoanelor infectate a ajuns la 13.810.534 și 590.005 de decese.

La nivel global încă se remarcă focare de coronavirus. Din nefericire, România se află printre țările care intră într-o zonă portocalie, datorită numărului crescut de infectări. Un lucru mai îmbucurător este că zonele roșii sunt foarte puține în comparație cu cele portocalii, semn că virusul este încă prezent în mai multe zone.

Cele mai afectate țări sunt:

  • Statele Unite ale Americii – 3.576.430 de infectări
  • Brazilia – 2.012.151 de infectări
  • India – 1.003.832 de infectări
  • Rusia – 751.612 de infectări
  • Peru – 341.586 de infectări

Doar un număr foarte mic de țări înregistrează un număr scăzut de infectări acestea sunt: Suedia, Franța, Kazahstan, Turcia, Egipt, Afganistan, Marea Britanie, Chile, Pakistan, Arabia Saudită.

În mai multe țări se înregistrează în fiecare zi cât mai multe cazuri, din păcate România se află printre ele după ce ieri a atins pragul de 777.

Mai multe țări prezintă un număr constant de infectări acestea sunt: Brazilia, Rusia, Peru sau Iran. În Europa se află în aceeași situație țările: Germania, Italia, Ucraina, Olanda, Portugalia, Polonia, Irlanda, Moldova, Norvegia, Finlanda sau Ungaria.

Cu toate acestea, numărul infectărilor este în creștere, pe data de 16 iulie s-au înregistrat 251.000 de cazuri la nivel global.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here