Personalul ATI de la Craiova se revoltă

0
84

Cei aproximativ 30 de angajați ai secției ATI de la Craiova s-au adunat în fața unității medicale pentru a-și exprima nemulțumirile. Aceștia au spus că nu primesc sporuri COVID sau vauchere de vacanță, de la creșterea numărului de cazuri de coronavirus din Craiova aceștia au lucrat la foc continuu.

Aceștia se plâng că alte secții au stat închise iar medicii și asistentele medicale au stat acasă cu salariul întreg. Managerul spitalului  Laurenţiu Ivanovici, şi directorul medical interimar, Sorin Dinescu au venit să discute cu angajații. După mai multe schimburi de replici destul de acide Sorin Dinescu s-a retras iar oamenii au rămas cu Laurenţiu Ivanovici.

Una dintre nemulțumiri ar fi sporurile COVID pe care nu le-au primit dar conducerea i-a asigurat că sunt pe liste. Personalul medical consideră că acest lucru nu se va întâmpla deoarece în urmă cu un an li s-a promis vauchere de vacanță care nici până în prezent nu le-au primit.

Pe lângă acestea, angajații muncesc în condiții precare, una dintre asistente a declarat că în fiecare lună ia antibiotice pentru infecții urinare, toaletele personalului sunt folosite pentru golirea aspirațiilor. Nu există dușuri iar oamenii ies epuizați din tură. O persoană a declarat că unul dintre colegi a căzut din picioare din cauza extenuării.

Cu toții îl invită pe manager în secție ca să vadă condițiile în care muncesc aceștia. La nivelul secției  nu există cele necesare.

Angajații amenință că nu mai intră în saloane

Personalul secției sunt supărați pe cei de la birouri deoarece nu le este permis să intre în zona TESA (Tehnic, Economic și Socio-Administrativ) când au nevoie de o adeverință. Au susținut că sunt ținuți la ușă pentru că lucrează cu persoanele bolnave de cororonavirus.
 [ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here