miercuri, martie 3, 2021

Un nou bilanț record s-a înregistrat în întreaga lume

Must Read

Criminalul de la Onești a fost condamnat de patru ori

Criminalul de la Onești, Gheorghe Moroșan a fost condamnat de patru ori înainte de crimă. De asemenea a fost...

Din ce în ce mai mulți tineri infectați cu Covid-19 ajung la terapie intensivă

În acest moment secția de Terapie Intensivă de la Institutul „Marius Nasta” din București este la capacitate maximă, datorită...

Vaccinul AstraZeneca va fi utilizat la persoanele peste 65 de ani din Franța

Vaccinul AstraZeneca care de ceva timp a ajuns la noi în țară va fi utilizat și pe teritoriul Franței....

Pandemia afectează pe zi ce trece omenirea. Numărul de cazuri crește de la o zi la alta, astfel guvernele din întreaga lume vor fi nevoite să impună noi restricții.

De la data de 1 iulie și până în prezent s-au înregistrat peste 5 milioane de cazuri noi, ceea ce înseamnă  mai mult de o treime din numărul total de îmbolnăviri de la începutul pandemiei.Numărul total de decese înregistrate până în  prezent a ajuns la 639.981.

Susținerea provenită din partea Statelor Unite către puterile publice a scăzut iar în Japonia o persoană din două consideră că autoritățile gestionează criza rău.

America este ea mai afectată țară cu peste 145.546 de decese cauzate de coronavirus și numai vineri s-au înregistrat peste 70.000 de cazuri și 1.157 de morți.

Decizia luată de guvernul lui Donald Trump în privința suspendării emiterii de vize, ceea ce a lovit foarte rău studenții străini. Tinerii nu vor mai putea intra în țară dacă orele de la universități se vor face online ceea ce este cel mai probabil. Statele Unite are cei mai mulți studenți străini.

Fiecare țară chiar dacă este din Europa sau de pe alte continente a încercat să impună măsuri de prevenire a răspândire a noului coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume.

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Criminalul de la Onești a fost condamnat de patru ori

Criminalul de la Onești, Gheorghe Moroșan a fost condamnat de patru ori înainte de crimă. De asemenea a fost...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -