Liderul unei mari grupări mafiote din Rusia a fost asasinat

0
118

În data de 19 august, liderul uneia dintre cele mai periculoase organizații criminale, Nadir Salifov, a fost împușcat mortal în cap într-un restaurant din Antalya. Asasinul liderului a fost chiar persoana cu care lua masa. Bărbatul a reușit să fugă de la locul faptei, dar a fost prins ulterior pe autostrada Antalya-Denizli.

În anul 2017, 10 membrii ai grupării mafiote din Turcia au fost arestați în timpul unei întâlniri în timpul căreia s-ar fi pus la cale asasinarea lui Salifov. Aceeași poveste s-a repetat în februarie anul acesta când au fost arestați 17 membri ai mafiei din Rusia care au încercat să îl ucidă pe lider.

Gruparea care l-a ucis pe Salifov a fost denumită de autorități „Ștrumfii” și se bănuiește că aceștia ar fi oferit recompensă pentru asasinarea acestuia după ce Salifov l-a ucis pe liderul Ștrumfilor.

Nadir Salifov era cunoscut drept unul dintre cei mai bogați mafioți din Rusia. Acesta și-a început activitatea criminală încă din 1995 și la vârsta de 22 de ani a ajuns în închisoarea Azerbaidjan din Baku.

[ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here