Atac terorist în Berlin

0
122

Marți seara, în jurul orei 19, un șofer s-a izbit puternic cu mașina de alte autoturisme din trafic de pe autostradă, în capitala Germaniei, Berlin. Procurorii care în sarcină acest caz spun spun că ar fi vorba despre un atac terorist.

Trei persoane au fost rănite grav în momentul în care mașina în care se afla suspectul s-a izbit de vehiculele acestora pe autostradă. Una dintre victime este un motociclist care a fost lovit de o mașină. Acesta se află în stare gravă, cele trei persoane care se aflau în mașină în momentul impactului au fost rănite.

Martorii de la fața locului spun că este vorba despre un bărbat de 30 de ani de origine irakiană, și avea asupra sa un „obiect periculos” într-o cutie de muniție, ulterior cercetătorii au descoperit că nu se afla nimic în acea cutie. Procurorii spun că ar putea fi vorba de un motiv politic sau religios dar nu este exclus ca suspectul să fi suferit de o probleme psihologice.

Atacatorul este numit de presa germană  „Samrad A” care locuiește într-o tabără de refugiați unde a fost radicalizat. După ce s-a izbit de cele trei autovehicule bărbatul a părăsit mașina și a pus pe șosea o cutie metalică după care a strigat „Allah Akbar”.
  [ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here