Compania Amazon va începe livrările prin intermediul dronelor

0
118

Compania americană Amazon a fost declarată de către Administrația Federală pentru Aviație drept „transportator aerian”. O să înceapă primul program-pilot de livrare după ce o să se rezolve unele formalități legislative.

Încă din anul 2013, compania a testat drone iar anul trecut a dezvoltat flota „Prime Air”și va intra pe piața livrărilor autonome unde va concura cu companiile Wing, un serviciu care este oferit de Alphabet alături de firma de livrare FedEx.

Există legislație pentru aparatele de zbor coordonate de persoane, însă pentru dronele autonome nu există încă. În aceste circumstanțe, autoritatea va cere ca dronele să urmeze curse prestabilite și pe distanțe relativ scurte și să fie monitorizate de oameni. De asemenea, se va implementa o limită de zgomot.

În cel de al doilea trimestru al anului, Amazon a înregistrat un profit de 5,3 miliarde de dolari. Pe lângă magazinele online, s-a deschis și un magazin fizic în Los Angeles care este denumit „Amazon Fresh” care dispune de coșuri de cumpărături inteligente care scanează singure produsele.
[ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here