vineri, martie 5, 2021

Protest al reprezentanților Asociațiilor Elevilor în fața Guvernului

Must Read

Criminalul de la Onești a fost condamnat de patru ori

Criminalul de la Onești, Gheorghe Moroșan a fost condamnat de patru ori înainte de crimă. De asemenea a fost...

Din ce în ce mai mulți tineri infectați cu Covid-19 ajung la terapie intensivă

În acest moment secția de Terapie Intensivă de la Institutul „Marius Nasta” din București este la capacitate maximă, datorită...

Vaccinul AstraZeneca va fi utilizat la persoanele peste 65 de ani din Franța

Vaccinul AstraZeneca care de ceva timp a ajuns la noi în țară va fi utilizat și pe teritoriul Franței....

Reprezentanții Asociațiilor Elevilor au început un protest în fața Guvernului deoarece mai sunt doar câteva săptămâni și încă nu s-a decis un plan pentru redeschiderea anului școlar 2020-2021. Reprezentanții Asociației Elevilor vor protesta până când li se vor prezenta măsuri concrete.

Președintele Asociației Elevilor București – Ilfov, a declarat că toți elevii trebuie să aibă acces la dispozitive mobile și la internet ca să fie posibilă efectuarea orelor online. Acest scenariu este unul foarte probabil deoarece în condițiile din acest moment orele nu se vor putea face în totalitate la școală. Există doar două posibilități, învățământul hibrid sau exclusiv online.

Acesta a precizat că i s-a promis participarea la o discuție pe această temă la Ministerul Educație, care nici până în prezent nu a avut loc.

Mai multe asociați de elevi din întreaga țară vor trimite colete cu revendicările lor. Președintele  Asociației Elevilor Constanța, a precizat că elevii nu au fost consultați suficient. Aceasta a declarat că: „ Optăm pentru o soluție decentralizată, unde există cazuri puține elevii pot să meargă fizic la școală. Unde nu ar trebui să se aleagă școala online.

Scenariul în care elevii din clasele primare și cei din anii terminali să meargă la școală este bun deoarece s-ar respecta măsurile de distanțare socială și condițiile de igienă sunt respectate.
[ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

Criminalul de la Onești a fost condamnat de patru ori

Criminalul de la Onești, Gheorghe Moroșan a fost condamnat de patru ori înainte de crimă. De asemenea a fost...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -