Noi cazuri de infectări la Spitalul Victor Babeș din Craiova

0
118

Șapte cazuri noi de infectări la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”. Cadrele medicale se numără printre principalii suspecți infectați cu COVID-19

Din ultimele testări efectuate la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, alte 19 persoane au fost testate pozitiv cu COVID. Dintre acestea, șapte fac parte din personalul cadrelor medicale.

În acest moment, pragul persoanelor infectate la SJU Craiova a ajuns la numărul critic de 26, luându-se în calcul și cele șapte teste pozitive de la începutul acestei săptămâni.

Totalul testelor efectuate a ajuns la 224,  potrivit surselor oficiale, dintre care 19 au ieșit pozitive.

„Se testează câte o tură de pe fiecare secție, iar acum am avut cele mai multe cazuri de cadre medicale depistate cu Covid de când a început pandemia. Spitalul lucrează la capacitate maximă, avem peste 120 de pacienți internați. Până acum au trecut prin spital 650 de persoane, 450 au fost externate, 16 au decedat. Cei decedați sunt pacienți din toată Oltenia, nu doar din Craiova”, a menționat managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova, Adina Turcu.

 

În total, vineri, 24 iulie 2020, au fost relatate, în Dolj, 38 de teste pozitive. Grupul de Comunicare Strategică a transmis, sâmbătă, un număr critic de persoane infectate cu noul virus – 1.284. Dintre acestea, 34 de persoane infectate cu COVID – 19 erau din județul Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here