Nou focar de coronavirus în Craiova

0
123

La Secţia de Hematologie a Spitalului Clinic Municipal „Filantropia” din Craiova, în rândul cadrelor medicale se înregistrează din ce în ce mai multe infectări, chiar mai mult, numărul de cazuri s-a dublat. La data de 14 august au fost depistate șase cazuri în rândul personalului secției.

În acest moment sunt infectați 12 angajați, unii s-au prezentat la spital cu febră; directorul spitalului a menționat că toate persoanele care s-au prezentat cu simptome au fost trimise acasă.

În data de 21 august au venit ultimele rezultate. Trei dintre cadrele medicale sunt internate la spitalul „Victor Babeș” iar restul se află în carantină la domiciliu. Majoritatea cazurilor sunt asimptomatice și vor urma să fie testați a doua oară la 14 zile după depistare. Pacienții care au intrat în contact cu personalul medical nu vor fi testați deoarece personalul purta echipament de protecție.

Directorul unității medicale a declarat că se încearcă suplimentarea cadrelor medicale infectate deoarece activitatea trebui să continue.
[ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here