Noi focare de Covid-19 în Dolj

0
114

Încă două focare de coronavirus au fost descoperite marți în Dolj. Acestea sunt două centre din Filiași, unul dintre ele este de recuperare pentru persoanele cu handicap și cel de al doilea pentru îngrijirea vârstnicilor. Inspectorii vor aplica amenzi și avertismente deoarece regulile nu au fost respectate.

Autoritățile  nu au cum să țină sub control acest virus și rămân uimiți cum de în câteva zile 63 din cei 121 de rezidenți sunt infectați. În rândul personalului 23 de angajați au fost confirmați pozitiv.

Inspectorii au zis că o să vizitele cele două centre peste 48 h deoarece au fost impuse mai multe măsuri ce vor trebui aplicate pentru redresarea situației. Situația a scăpat de sub control chiar sub privirile autorităților și a directorilor care de obicei obișnuiesc să ascundă aceste lucruri.

DGASPC Dolj are în grijă situația din Filiași, directorul instituției nu a răspuns la apelul în care trebuia să dea explicații privind situația în care se găsesc persoanele. S-a întocmit dosar penal sub acuzația de zădărnicire a combaterii bolilor, a anunțat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi.
[ajax_load_more loading_style=”blue” post_type=”post” button_label=”Alte stiri”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here