Un craiovean s-a ales cu două coaste rupte după vizita la Water Park

0
143

Un bărbat din Craiova susține faptul că la finalul lunii august a mers la parcul acvatic din oraș și a ajuns la spital cu două coaste rupte în urma unui accident petrecut la piscină.

În data de 30 august craioveanul Claudiu Boboc a decis să meargă alături de familie la parcul acvatic din Craiova. În urma accidentului petrecut, acesta a fost transportat de urgență la UPU Craiova. Medicii care l-au examinat au constatat faptul că avea două coaste rupte.

Accidentul a survenit când bărbatul a decis să se dea pe un tobogan din incinta parcului. Viteza apei era una foarte mare ceea ce a făcut ca trupul acestuia să se izbească de peretele bazinului. Bărbatul a prezentat dureri în zona toracică cât și amețeli.

Pe lângă nefericitul incident Claudiu Boboc a declarat faptul că apa din bazine este murdară plină de mizerie iar umbrelele lipsesc, pe motiv că nu mai au. Salvamarii nu erau la locul lor iar comportamentul lăsa de dorit.

Acesta este decis să dea în judecată și să ceară despăgubiri pentru nefericitul accident și deasemenea își dorește să tragă un semnal de alarmă în ceea ce privește lipsurile  de la Water Park. Totodată bărbatul a solicitat un certificat medico-legal în care se constată cele două fracturi.

Directorul parcului acvatic, Dumitru Cricorian a declarat faptul că nu a fost înștiințat cu  privire la acest incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here